Работи кои секоја мајка треба да ги знае

210.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Мајката треба да им верува на своите инстинкти. Или барем така велат. Но, кога не сте целосно сигурни како да се справите со некој проблем како родител, оваа книга ќе ви помогне со одговорите, вклучувајќи:

-Како да се повие бебе

-Петнаесет совети како да се преживеат роденденските забави

-Вистината за навикнувањето на конширче

-Чудото на „белиот шум“

-Одговори за „добронамерни“ совети за родители што сте ги добиле без да ги побарате

И многу, многу повеќе.

 

Вие исто така би сакале…