Погоди ја земјата

230.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

32 карти кои ќе му помогнат на вашето дете преку игра да го подобри општото знаење на вашето дете за најпознатите земји во светот. Картите се спакувани во квалитетни кутии со магнет.

Дополнителни информации

Димензии:

110 x 160 mm, 32 карти

Вие исто така би сакале…