Азбука

230.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

32 карти кои ќе му помогнат на вашето дете преку игра да ja научи азбуката. Картите се спакувани во квалитетни кутии со магнет.

Дополнителни информации

Димензии:

110 x 160 mm, 32 карти

Вие исто така би сакале…