Среќен роденден, Хопи Лопи!

640.00 ден

Купете го овој производ и добијте 6 поени!
Категории: , ,

Опис

Првата сликовница со сензори на пазарот. Уживајте во приказната за Хопи Лопи и следете ги упатствата за да ја оживеете книгата! Интерактивна книга со многу звуци, светла и изненадувања. А главното изненадување е дека ти си поканет на роденденот на Хопи Лопи и си еден од главните ликови во приказната.

Дополнителни информации

Димензии:

190 x 245 мм, 10 стр.