Патувајте со приказните

350.00 ден

Купете го овој производ и добијте 4 поени!

Опис

Време е да го почнете патувањето во еден од најволшебните светови… СВЕТОТ НА САМОВИЛИТЕ! Преку овие приказни ќе посетите неверојатни места, а вашата имагинација ќе ви биде најдобар придружник. Дали сте подготвени?

Дополнителни информации

Димензии:

205 x 270 mm, 100 стр.