Мојата вина

599.00 ден

Купете го овој производ и добијте 6 поени!

Опис

Прв дел од волшебната романтична сага, која веќе маѓепса милиони читатели. Приказна за љубовта, предавството и за тајните. Храбра хероина и арогантен херој, зад чијашто фасада на лошо момче се крие нежно и благородно срце.
Николас Лестер е роден да ми го компликува животот. Висок, со сини очи, коса црна како ноќно небо… Звучи прекрасно, така? Па, и не е толку кога ќе дознаеш дека ќе ти биде полубрат и дека, како капак на сè, го претставува сето тоа од што бегаш откако знаеш за себе. Опасност. Тоа беше првото нешто што ми падна на
памет кога го запознав и открив дека води двоен живот и крие тајни од својот татко мултимилионер.
Како на крај се вљубив во него? Лесно – со тие убави сини очи, Николас може цел свет да го сврти наопаку.

Дополнителни информации

Димензии:

145 x 205, 399 стр.