Моите први животни

570.00 ден

Купете го овој производ и добијте 6 поени!

Опис

Сет од 12 картонски сликовници со кои истовремено ќе учиме и играме!

Покрај тоа што со овие сликовници подобро ќе ги запознаеме животните, исто така може и да се забавуваме со часови играјќи игри за меморија, правејќи конструкции и сложувајќи ја илустрацијата од фармата. Сет полн со забава, наменет за најмалечките!

Дополнителни информации

Димензии:

210×240 mm, 12 картонски сликовници по 10 страници.