Јас, Пинк Пантер 1

550.00 ден

Купете го овој производ и добијте 6 поени!

Опис

Оливера Ќирковиќ ги открива тајните, тактиките и внатрешната организација на најпопуларната организација во блиско минато – „Пинк Пантер“.

Дополнителни информации

Димензии:

130 x 190 mm, 206 стр.