Јас, Пинк Пантер 2

550.00 ден

Купете го овој производ и добијте 6 поени!
Категорија:

Опис

Вториот дел од автобиографијата на на една од најдобрите српски кошаркарски репрезентативки, која нурна во светот на криминалот станувајќи водач на светски препознатливата група „Пинк Пантери“.

Дополнителни информации

Димензии:

130/200 mm, 272 стр.