Интерактивен таблет

550.00 ден

Купете го овој производ и добијте 6 поени!

Опис

Овој сет содржи 25 пиши-бриши карти со забавни, едукативни активности и ЛЦД таблет, кои ќе му помогнат на вашето дете да се подготви за училишните денови. Во сетот е вклучено и пенкалце за пишување и цртање на таблетот и фломастер за бела табла.

 

Дополнителни информации

Димензии:

150 x 180 mm, електронска табла на која може да се пишува и брише, 25 пиши бриши карти и фломастер за бела табла.