Грдото пајче

120.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Лектирно издание за 2ро одделение.

Безвременската приказна ГРДОТО ПАЈЧЕ во лектирно издание, достапна во книжарниците на ТОПЕР.

Дополнителни информации

Димензии:

200 X 140 mm, 27 страници