Германски со љубов

999.00 ден

Купете го овој производ и добијте 10 поени!

Опис

Книгата  Германски со љубов – Deutsch mit Liebe 1 е наменета за сите кои имаат желба да го изучуваат германскиот јазик, почетно ниво, независно од возраста.

Книгата е поделена во шест дела:

–          Теоретски дел и аудиоматеријал, лесно достапен преку QR код што ве води директно на веб-страницата  http://www.germanskisoljubov.mk

 

(Теоретскиот дел на книгата има појаснувања на македонски јазик, што дополнително го олеснува изучувањето на германскиот јазик)

–          Преглед на вокабулар – табеларен преглед на вокабуларот, кој се среќава низ целиот теоретски дел;

–          Вежбанка – дел со вежби кон теоретскиот дел;

–          Краток преглед на граматиката од теоретскиот дел;

–          Преглед на вокабуларот за самопроверка – Ова го научив;

–          Преглед на решенијата од вежбанката.

 

Успешно учење на германскиот јазик!

Дополнителни информации

Димензии:

210 x 270 mm, 152 стр.