Автобусот Барни оди на патување

430.00 ден

Купете го овој производ и добијте 4 поени!

Опис

Одиме на патување заедно со Барни и неговите пријатели. Автобусот има тркалца и звуци кои ќе ги забавуваат вашите најмалечки!

Дополнителни информации

Димензии:

215×235 mm, 8 стр, модул со звук и пластини тркалца.