20000 милји под морето

350.00 ден

Купете го овој производ и добијте 4 поени!

Опис

Лектирно издание за 7мо одделение.

Безвременскиот роман 20000 МИЛЈИ ПОД МОРЕТО достапен во книжарниците на ТОПЕР.

Дополнителни информации

Димензии:

200 X 140 mm, 322 страници