1000 нови прашања и одговори 2

945.00 ден

Купете го овој производ и добијте 9 поени!
Категории: ,

Опис

Содржи 3 главни теми: време и клима, Светот околу нас и вселената. Всушност, со изборот на овие три теми, ставајќи акцент на природните појави и случувањата во космосот, заокружува една целина, која претставува надополнување на првата книга, со која претставуваат сеопфатен енциклопедиски прирачник.

Дополнителни информации

Димензии

235/310mm- 192 стр., тврд повез