Логика рондо-пластика

473.00 ден

Купете го овој производ и добијте 5 поени!
Категории: ,

Опис

Логика рондо е токму тоа со којашто вашето дете треба да си игра и притоа да научи нешто. Педагозите ја препорачуваат бидејќи ја унапредува: концентрацијата, го потикнува логичкото размислување и комбинирање, добрата моторика и вештина и води кон полесно разбирање на формите, боите, количините и броевите. Но, сепак најдобра препорака за оваа книга е одушевувањето од детето по успешно завршената задача!

Дополнителни информации

Димензии

230/280 mm – пластика со книга