Врати ми се

240.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Ова е најважниот ден во Итановиот живот.Денес жената која што одсекогаш ја љубел се мажи за друг човек. Денес ќе им се даде нова пролика. Итан има неверојатни дваесет и четири часа да го промени целиот живот, или засекогаш да го изгуби… Едно утро Итан ќе добие покана за свадба на жената која некогаш одамна ја љубел, но која ја оставил за да и се посвети на кариерата. Тој е сега еден од најдобрите психијатри на Менхетн-богат, познат но многу осамен. Ова е ден кога тој реши да ја поправи грешката од минатото и повторно да ја освои Селин. По збрканите дваесет и четири часа обвиткани со мистерија, Итан ќе го убие непознат маж. Меѓутоа следното утро ќе се случи нешто неверојатно-Итан ќе се разбуди и ќе сфати дека, со игра на судбината, повторно го проживува истиот ден. Дали ќе успее навреме да ја искористи приликата што ја доби???

Дополнителни информации

Димензии

105/200 mm- 319 стр.