Точно на пладне

480.00 ден

Купете го овој производ и добијте 5 поени!

Опис

Топли и задушливи предели на Савана, мистериозна херојка посветена на работата и семејството, привлечен маж кој не се предава лесно-приказна што потсетува на играта на мачката и глушецот… Како самохрана мајка на едно седмогодишно девојче и енергичен и одлучен полициски потпоручник, стручњак за преговори, Фиби Макнамара нема многу време за романси. Но, набргу ќе се најде на метата на убиецот-психопат, а подршката од еден маж ќе биде токму она што и е потребно. Токму тој неодолив спој на челична храброст и чуствителност веднаш го провлече Данкан Свифт. Откако виде како таа вешто го спречи самоубиецот да скокне од кровот, решен е да ја освои таа интригантна, претприемлива жена. Таа е навикната да биде соло играч, но наскоро ќе открие дека никаква преговарачка тактика не може да го држи Данкан на растојание.

Дополнителни информации

Димензии

150/210 mm- 575 страници; брош повез