Спорт

441.00 ден

Купете го овој производ и добијте 4 поени!
Категории: ,

Опис

Оваа книга претставува цела една палета спортски активности, кои можат да се практикуваат како спортови во слободно време или пак, како спортови со натпреварувачки карактер. Дел од страниците се посветени на победите и рекордите што се најважни во светски рамки и во рамките на Олимписките игри.

Дополнителни информации

Димензии

220/290 mm – 95 стр; тврд повез