Приказни од една не толку совршена кучеситерка /книга бр.10

250.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Операција: Кученца

Ники и нејзините пријатели Брендон, Клои и Зои се здружуваат за една важна мисија во десеттото продолжение на “Дневникот на едно смотано девојче”. Ники мора да скрие седум смотани кученца од двајца родители, една љубопитна сестричка, цело училиште и …. злобнаа Мекензи Холистер. Ако некој може да успее во ова, тоа е Ники… но не без неколку урнебесни пречки, кои ќе и се најдат на патот!

Дополнителни информации

Димензии

140/202 mm -304 страници; брош повез