Приказни од една не толку смотана прчла /книга бр.9

250.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

„Тотална катастрофа!!! Злобната девојка Мекензи го украде дневникот на Ники! Што ако им ги каже на сите најскришните тајни на Ники?! Но, читањето на дневникот на Ники не е единственото нешто за коешто се интересира Мекензи. Подгответе се за пресврт во Дневниците на едно
смотано девојче, затоа то Мекензи го презема нејзиниот
e,шдневник и раскажува с за својот гламурозно-популарен
живот! Што мисли всушност пчелата матица за Ники и за нејзините смотани пријатели?“

Дополнителни информации

Димензии

140/202 mm -374 страници; брош повез