Мојата прва енциклопедија

450.00 ден

Купете го овој производ и добијте 5 поени!
Категории: ,

Опис

Општа енциклопедија за најмладите, во која се опфатени повеќе теми, поделени во 5 области: на тема, како, кога, каде и зошто. Илустрациите го дообјаснуваат поимот и на тој начин истата ја прават поприфатлива и попривлечна и за помали деца. За секој поим што се објаснува има по едно прашање, чиј одговор треба да го извадат од текстот што е прикажан.

Дополнителни информации

Димензии

212/282 mm- 160 стр.;тврд повез