КОМУНИКАЦИЈА од почетоците до интернет

441.00 ден

Купете го овој производ и добијте 4 поени!
Категории: ,

Опис

Комуникацијата меѓу луѓето, говорот, јазикот, писмото подоцна развивајќи се и мултимедијално во облик на весник, телевизија, радио и на крајот секако и компјутерската писменост е она есенцијалното што не двои од останатите животински видови. Токму затоа низ страниците на оваа книга се прикажани интересни примери на комуницирањето денес и периодично е прикажана историјата на комуникацијата низ вековите.

Дополнителни информации

Димензии

220/290 mm – 95 стр; тврд повез