Историја на уметноста

441.00 ден

Купете го овој производ и добијте 4 поени!
Категории: ,

Опис

Овој труд ги опишува големите настани од историјата на уметноста во сите земји од светот, од праисторијата, па до денес. Целата книга е проткаена со илустрации во боја од уметничките дела од сите области на уметноста.

Дополнителни информации

Димензии

220/290 mm – 95 стр; тврд повез