Енергија и материја

441.00 ден

Купете го овој производ и добијте 4 поени!
Категории: ,

Опис

Гравитација, притисок, варијации на движење, дејство на силите, трансфер на енергија, електростатика и електромагнетни бранови, топлина и температура – сето ова и многу повеќе во овој прекрасен прирачник за физика и хемија.

Дополнителни информации

Димензии

220/290 mm – 95 стр; тврд повез