Log in / Register Cart (0)
You have no items in your shopping cart.
Picture of Додека не зазори 2
Price ден 399,00
Категорија: Белетристика
Автор: Хан Сујин
Димензии: 150/210mm-372 страници

Книга за исклучителната љубов без граници помеѓу еден Кинез- лекар И една Американка- новинарка за време И по Втората светска војна, кога политичките збиднувања во светот силно И директно влијаеја врз човечките судбини И кога луѓето беа принудени да тргнат по патиштата по кои никогаш, во некое нормално време не би оделе. За борбата помеѓу бесконечната љубов И суровите разлики во културите И политичките општества, како И желбата да се заштити семејството, без разлика на цената, ве оставаме да дознаете со читање на ова извонредно дело.

Contact

Our Store Locates at nopstyle.footer.addresses

Copyright © 2018 Toper. All rights reserved.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce