Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Златка и трите мечки
Цена 35,00 ден
Категорија: Сликовници
Едиција: Мали приказни
Димензии: 120/165mm-16 страници

Серија кратки приказни прилагодени за најмалата возраст, освен по својата содржина, и по својата големина, направени така да можат да ги држат во рака и малите детски рачиња.Оваа едиција е достапна и на албански јазик.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce