Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Трите мали прасиња
Цена 550,00 ден
Категорија: Звучна бајка на два јазика
Едиција: Мојата голема звучна сликовница
Димензии: 280/290 mm-12 страници/ картонска корица и страници и модул со звуци

Прекрасна приказна, проследена со фантастични илустрации. Со помош на звучниот модул вашето дете може да го слушне текстот од сликовницата, страница по страница, на македонски и на англиски јазик. Забава за сите дечиња, но и одлично за почетно учење на англискиот јазик!

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce