Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Ткајачите на соништа од Техеран

Ткајачите на соништа од Техеран

Цена ден 199,00
Категорија: Белетристика
Автор: Пјер Х.Лави
Димензии: 100/200mm -185 страници; брош повез

Вистинита приказна за Саид Глифоруш (алиас). Ова е приказна за тагата, болката, љубовта и надежта, што ја допира судбината на милиони деца кои се секојдневно експлоатирани во мемливите визби и темните тунели од страна на алчните трговци. „Ова е чудесна и чувствителна приказна која ја заслужува секоја можна награда од нациите во светот.“ -Автори без граници

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce