Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Судбината на душите

Судбината на душите

Цена 270,00 ден
Категорија: Езотерија Автор: Мајкл Њутн Димензии: 145/205mm – 360 страници; брош повез

Во книгата „Судбината на душите“, 67 луѓе налик на вас, се сеќаваат на своите животи меѓу животите со помош на методот на духовна хипнотерапија на доктор Мајкл Њутн. Оваа книга, базирана на неговите пионерски истражувања на животот после смртта, е напишана како за оние кои за првпат се среќаваат со сцените на случаи на живот после смртта, така и за читателите на неговиот прв бестселер „Патот на душите“. 
Истражете ги значењата кои ги содржат вашите духовни сеќавања - читања - читајќи ги исказите на луѓето дадени во состојба на длабока хипноза и дознајте ги зачудувачките детали за:
-Целта на нашиот живот на Земјата;
-Духовниот свет во кој одат душите после смртта;
-Врската помеѓу душите и мозокот;
-Сродните души;
-Патувањата на душите меѓу животите;
-Духовните водичи;
-Начините а кои душите се поврзуваат со живите за да ги утешат;
-Зошто одбираме одредено тело во кое ќе живееме;

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce