Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Севдалинка
Цена 199,00 ден
Категорија: Белетристика
Автор: Ајше Кулин
Димензии: 100/200mm -236 страници; брош повез

Кој знае, можеби беа од иста раса, можеби имаа исто потекло. Беа на иста возраст, имаа сличен стас. Ја сакаа истата жена. Нивните предци сакаа да стасаат до истиот господ, но од различни патеки, бидејќи едниот беше Бошњак, а другиот хрват. Тоа не беше нивен избор, исто како што не можеа да ја изберат војната и своите судбини. И немаа никакви очекувањаод утрешниот ден, освен спасот на детето во амбулантната кола...

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce