Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Самомасажа
Цена 270,00 ден
Категорија: Прирачници
Едиција:
Димензии: 130/200 mm-285страници ;брош повез

Прирачник за користење на класичниот и единствен тераписки метод на традиционалната кинеска медицина. Книгата е дополнета со илустрации за да помогнат во индивидуалната подготовка за превенција и за третман на заболувања... Техниките на самомасажа по меридијаните и по акупунктурните точки се едноставни, практични и лесни за следење.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce