Пријатели од фармата

99.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Картонска сликовница со изненадување на секоја страница. Комбинираните материјали во оваа книгичка нудат навистина возбудливо искуство за вашите најмалечки.

Дополнителни информации

Димензии:

160/160 мм, 10 стр.