Мојата прва и најдобра збирка со активности

250.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Голема збирка која ќе го држи интересот на вашето дете со часови. Илустрации во боја, проследени со интересни задачи кои ќе ја развијат логиката на вашето дете.

Дополнителни информации

Димензии:

210 x 210 mm, 192 стр.