Книгички од текстил

350.00 ден

Купете го овој производ и добијте 4 поени!
Категории: ,

Опис

Сет со 6 книгички од текстил. Наменети за најмалите, за полесно совладување на основите од темите: форми, овошје, зеленчук, животни, возила и бројки.

Дополнителни информации

Димензии:

185×150 mm, 6 текстилни книгички во картонска кутија.