ГОЛЕМО НОВОГОДИШНО ПАКЕТЧЕ

399.00 ден

Купете го овој производ и добијте 4 поени!
Категорија: Ознаки: ,

Опис

ГОЛЕМО НОВОГОДИШНО ПАКЕТЧЕ

1.Стрип „Детето од џунглата“

2. 3Д Бубалки

3. 3 во 1 Боенка-цртанка

4. Прирачник за цртање

5. Сликовница на англиски јазик

6. Макета

7. Енциклопедија за млади

8. Енциклопедија „Азија“