12 Златни Бајки

550.00 ден

Купете го овој производ и добијте 6 поени!

Опис

Најпознатите бајки собрани во една збирка, проследени со прекрасни, разнобојни илустрации.

Дополнителни информации

Димензии

170/220 mm- 195 стр.;тврд повез и илустрации во боја