1000 неверојатни активности 3

299.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!
Категории: ,

Опис

За малите ученичиња кои веќе ги завршија сите задачи од првите две книги “1000 неверојатни активности 1 и 2” , го претставуваме нејзиното трето продолжение “1000 неверојатно активности 3”. За да научат да бојат, поврзувааат, бојат и цртаат. За полесно да ги совладаат буквите и читањето и секако да ја усовршат моториката, да ја развијат логиката и менталната активност. Привлечни задачи, со колор илустрации за сите оние што сакаат да учат и да се забавуваат.

Дополнителни информации

Димензии

210/277 mm;брош повез и илустрации во боја