Црвенкапа

50.00 ден

Категории: ,

Опис

Дванаесен нови приказни, дванаесет нови книгички со картонски листови и живи илустрации наменети за најмалите.

Дополнителни информации

Димензии

150/150 mm-8 стр. /катронска корица и страници /илустрации во боја