Јужна Америка

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Откријте го фасцинантниот континент Јужна Америка. Преполна со разнобојни фотографии и интересни факти, секоја енциклопедија претставува право задоволство за читателот.

 

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници /тврд повез /илустации во боја