Јованче и Марика

199.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Најпознатите приказни, проследени со разнобојни фотографии и со сложувалка на секоја страница.

Дополнителни информации

Димензии

155/185 mm- 12 стр.;тврд повез и илустрации во боја