Ѕвезди

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Кои се објектите кои постојат на небото? Од што е направено сонцето, месечината и земјата? Што е ѕвезда? Сите овие прашања кои ни ги поставуваат децата се одговорени овде…

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници; тврд повез