Чудесното патување на Љубен

420.00 ден

Купете го овој производ и добијте 4 поени!

Опис

Оваа возбудлива приказна со прекрасни илустрации ја раскажува приказната за авантурите, несреќните доживувања и за опасностите на кои бил изложен Љубен во својот обид да ја придобие љубовта на убавата Синоличка.

Дополнителни информации

Димензии

205/295 – 95 стр., тврд повез