Чудесната џунгла (аудио CD)

85.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категорија: Ознаки: , ,

Опис

Аудио верзија од прекрасната приказна за малото глувче и неговите пријатели од шумата.

Оваа приказна е хуманитарен проект на авторката Наташа Поповска и илустраторот Ангела Ѓоргиевска, поддржан од издавачка куќа Топер, Зегин и Кеитаро. Сите средства собрани од продажбата на оваа сликовница се наменети за Универзитетската клиника за детски болести – Скопје.