Чудесната џунгла

135.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Прекрасна приказна проследена со впечатливи и разнобојни илустрации.

Оваа сликовница е хуманитарен проект на авторката Наташа Поповска и илустраторот Ангела Ѓоргиевска, поддржан од издавачка куќа Топер, Зегин и Кеитаро. Сите средства собрани од продажбата на оваа сликовница се наменети за Универзитетската клиника за детски болести – Скопје.

Дополнителни информации

Димензии:

210×295 mm, 20 стр. , брош повез.