Човечкото тело

75.00 ден

Категории: ,

Опис

Книга со најосновните информации и факти за човековото дело, надополнета со разнобојни илустрации.

Дополнителни информации

Димензии

176/240 mm-32 страници /брош повез /илустации во боја