Човечкото тело

250.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!
Категории: ,

Опис

Едукативен постер со димензија 140×43 цм.

Дополнителни информации

Димензии

225/285 mm; тврд повез и илустрации во боја