Црвенкапа

85.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Најубавите приказни со разнобојни илустрации во кои, сега, вашето дете може да ужива во 3Д. Црвенкапа, Пинокио и сите други познати ликови од приказните во ново издание, за да го задржи вниманието на вашите дечиња.

Дополнителни информации

Димензии

195/140mm-4 страници текст и 4 страници 3д картон сцена /тврд повез и картонски страници