Цицачи

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Влезете во светот на цицачите со помош на оваа книга.Дознајте за сите животни што припаѓаат на оваа група, за нивните живелишта, исхрана и начин на живот. Цицачите во кои припаѓа и човекот имаат најразвиен нервен систем и покажуваат интелегенција. За овој факт, и многу други поврзани со цицачите, ќе дознаете во оваа енциклопедија.

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници /тврд повез /илустации во боја