Цитати кои секој маж треба да ги знае

210.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Исполнет со духовитоста на Винстон Черчил, проникловоста на Аристотел и генијалноста на Џорџ Карлин, овој џебен придружник претставува арсенал од цитати, досетки и одговори на мудрите луѓе. „Цитати што секој маж треба да ги знае“ нуди длабок увид во тоа „кој што рекол“, цитати во врска со обични клишеа и совети за цитирање поговорки без да звучите глупаво. Никогаш повторно нема да останете без зборови!

Дополнителни информации

Димензии

92/152 mm -143 страници; тврд повез